Medisch Centrum Assenede

In de lente van 2016 opende het nieuwe Medisch Centrum te Assenede de deuren voor het publiek. MCA is een Medisch Centrum waar u voor allerlei diensten en behandelingen terecht kan. Zo vindt u in het MCA huisartsen, gespecialiseerde artsen, paramedici en andere dienstverleners. Thuiszorg Meetjesland staat hier in voor o.a. EHBO, bloedafnames en diabeteseducaties.

Na een verwijzing door uw huisarts kan u voor allerlei medische zorgen terecht bij onze post in het Medisch Centrum in Assenede. Zo hoeft u helemaal niet naar het ziekenhuis te gaan voor een bloedafname, wondzorg en andere zorgen. Wij helpen u snel verder en indien nodig verwijzen we u door naar een specialist of de spoedafdeling.

Wat we voor u kunnen betekenen in MCA?

  • Gratis bloedafnames op woensdag vanaf 7 uur ‘s ochtends, op het gelijkvloers in het labo Medina. Vergeet niet om uw doorverwijzing van de dokter mee te brengen.
  • Diabeteseducatie voor patiënten met type 2 diabetes. Deze opleiding valt onder het kader van het zorgtraject en vindt plaats op dinsdagnamiddag of op afspraak.
  • Onze verpleegkundigen staan klaar om basiszorgen toe te dienen. U kan bij ons terecht voor eerste hulp bij ongevallen, maar ook voor terugkerende zorgen.

Bezoek de website